Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Οι τελευταίες μέρες του πέτρου θεοδωρίδη ως προέδρου του ΗΡΑΚΛΗ!!!

Στις 30 Ιανουαρίου του 2000, ο ΗΡΑΚΛΗΣ αντιμετωπίζει τον πανιώνιο στο Καυταντζόγλειο. Η ατμόσφαιρα που επικρατεί είναι πολεμική και γεμάτη ένταση. Η επιμονή του θεοδωρίδη να μην πουλάει τη παε έχουν φτάσει στα άκρα τον κόσμο ο οποίος είναι αποφασισμάνος να δώσει ένα τέλος.
 Έχουν προηγηθεί τους προηγούμενες μήνες πορείες, συγκεντρώσεις, συγκρούσεις, απειλές, όμως πλέον η κατάσταση φαίνεται να ξεφεύγει καθώς οι φήμες για πώληση του Κωνσταντίνου στην αεκ και για μεταβίβαση των μετοχών της παε στη νέτμεντ (ιδιοκτήτριας της αεκ εκείνη την εποχη) έχουν εξοργίσει ακόμα και τους πιο μετριοπαθείς φιλάθλους της ομάδας.
Ο αγώνας με τον πανιώνιο έληξε με ήττα για την ομάδα μας με 1-2 και έμελε να είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας του ΗΡΑΚΛΗ με τον επι 18 χρόνια πρόεδρο πέτρο θεοδωρίδη...
Οι αντιδράσεις σε αυτό τον αγώνα αλλά και το κλίμα που δημιουργήθηκε από τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ μέσα στη πόλη τις επόμενες μέρες, συνέβαλε σε τεράστιο βαθμό να μην πωληθεί ο Κωνσταντίνου αλλά και ο θεοδωρίδης να πάρει την απόφαση της αποχώρησης και της μη μεταβίβασεις των μετοχών στη νετμεντ.
Ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ θα πετύχει μια τεράστια νίκη η οποία δεν θα του αναγνωριστεί ποτέ, εκτός από κάποιους έξω από τη θεσσαλονίκη και τον ΗΡΑΚΛΗ χωρίς κόμπλεξ και χωρίς διάθεση μείωσης της δυναμικής του κόσμου μας...


1 σχόλιο:

  1. Ας το γράψουμε και για εμπέδωση:

    ΠΟΙΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ; ΠΟΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ; ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή