Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ 1927!!!

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση έχουμε την τιμή να παρουσιάζουμε το βιβλίο του Νικόλαου Χριστοδούλου, αντιπροέδρου του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ το 1927, όταν και εκδόθηκε το παρών βιβλίο.
Στις σελίδες του, που έφερε στο φώς η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων ΗΡΑΚΛΗ και μας παραχωρήθηκε από τον Γ.Σ. προς δημοσίευση, παρουσιάζεται εκτενώς η ιστορία του συλλόγου στα πρώτα του βήματα. Το συγκεκριμένο ντοκουμέντο πρόκειται για ένα θησαυρό γνώσεων, πληροφοριών αλλα και φωτογραφιών και αξίζει τον κόπο όλοι να το διαβάσουν και να μάθουν την ιστορία του πιο ένδοξου και μαχητικού συλλόγου της ελλάδας.

Θα ακολουθήσουν σε μελλοντικές αναρτήσεις εκτενείς αναφορές σε συγκεκριμένα ιστορικά ζητήματα που αναπτύσσονται μέσα στο βιβλίο στα οποία πρέπει να δωθεί ιδιαίτερη βαρύτητα...

Για να το διαβάσετε σε πλήρη οθόνη πατείστε διπλό κλίκ επάνω στο βιβλίο!
Καλή ανάγνωση! Όλοι αυτοί οι νεώτεροι βλαχοδήμαρχοι και ζορονομάρχες, αλλά και όσοι κομπλεξικοί αλλόθρησκοι ονειρεύονται "μια πόλη - μια ομάδα - ενα τζατζίκι και μια πατάτες", καλό είναι να διαβάσουν το συγκεκριμένο βιβλίο για τους ανθρώπους οι οποίοι έφτιαξαν αυτό το σύλλογο και να αντιπαραβάλλουν τα ονόματα τους με την ονομασία των δρόμων στους οποίος περπατάνε καθημερινά. Ίσως τότε να καταλάβουν τι είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ και τι η θεσσαλονίκη!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου