Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Να μη ξεχάσει κανείς...

Το συγκερκιμένο ιστολόγιο δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ, αλλά και σε όποιον άλλο ενδιαφέρεται, την πραγματική ιστορία του συλλόγου μας. Ιστορία όμως είναι και το παρών και καλό είναι να καταγράφεται σε πραγματικό χρόνο, ώστε η καταγραφή να είναι εν θερμώ ώστε να περιέχει ακόμα και τα συναισθήματα που επικρατούν στη δεδομένη στιγμή. Η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν θα γυρίσει τους αναγνώστες της πολλά χρόνια πίσω... μερικοί μήνες αρκούν. Μοναδικός σκοπός της είναι να μην ξεχάσουμε, δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ, το πώς αντιμετωπίστηκε ο ΗΡΑΚΛΗΣ από διάφορους από το καλοκαίρι του 2011 και μετέπειτα.

Για τον χάρο της φωτογραφίας δεν θα πούμε τίποτα... θα αφήσουμε να μιλήσει και να ξεφτιλιστεί μόνος του...

17 Φεωρουαρίου 2012, σε αποκριάτικο πάρτυ του δήμου θεσσαλονίκης γίνονται από το παραπάνω καρναβάλι οι ακόλουθες δηλώσεις...
«Ποια ομάδα ρε φίλε; Τους αλήτες; Διότι ο Ηρακλής δεν είναι πια ομάδα, θα πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι. Ζητώ συγγνώμη που παραφέρθηκα, αλλά δεν αλλάζω γνώμη και επειδή έχει επανειλημμένα τεθεί στο δημοτικό συμβούλιο από κάτι άλλους χαζούς για τον Ηρακλή, δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο δήμος Θεσσαλονίκης να στηρίξει την προσπάθεια οποιασδήποτε επαγγελματικής ομάδας, η οποία είναι ανώνυμος εταιρία και ας κάνει ό,τι θέλει. Δεν υπάρχει περίπτωση καμία και παρακαλώ τους αντίστοιχους με τον χοντροκέφαλο που του ζήτησα συγγνώμη να έχουν το νου τους»

11 Ιανουαρίου 2013, καποιος δήμος της θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται να αγοράσει μετοχές της παε άρης για να την ενισχύσει οικονομικά. Ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας του αρη, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ύπαρξης κανει τις ακόλουθες δηλώσεις...
«Ήδη έχουμε την πρώτη εκδήλωση ενδιαφέροντος δήμου του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. Δεν είναι ούτε περίεργο ούτε παράνομο. Είναι καινούριοι τρόπο χρηματοδότησης του ποδοσφαίρου. Οι φορείς της τοπικής εξουσίας έχουν το κάθε δικαίωμα μέσα από τις δικές τους διαδικασίες να προβούν σε ενίσχυση με το αζημίωτο συγκεκριμένων ομάδα. Άρα αυτό το μοντέλο που υπήρχε στον ΑΡΗ της Κοινωνίας που είναι και μεγαλομέτοχος μπορεί να ενισχυθεί από φορείς κοινωνικούς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Τα σχόλια τα αφήνουμε για τις γενιές που έρχονται και τους καλούμε να μη ξεχάσουν... να μη συγχωρήσουν ΠΟΤΕ!!!! 

ΥΓ: Αν ο δήμος στον οποίο αναφέρεται ο νομικός εκπρόσωπος του άρη ΔΕΝ είναι αυτός της θεσσαλονίκης (πράγμα που εμείς θεωρούμε αδύνατο,) θα επανέλθουμε με διορθωτική ανάρτηση... οι απόψεις και τα αισθήματα όμως για τον καρνάβαλο ισχύουν ανεξαρτήτου εκβάσεως αυτού του θέματος!

2 σχόλια: